Eladó lakások, családi házak, telkek Szombathelyen Oladon, és környékén.

Olad, ahol jó lakni.

Eladó téglalakás a Kárpáti K. u. közelében
Szombathely - Olad

Ár: 62.500.000 Ft

Település:     Szombathely

Városrész:    Olad

Szoba:          4 szoba

Alapterület:   187 m2

Építési mód: tégla

Szombathelyi téglalakás eladó:

 

 

Szombathely legszebb zöldövezetében az oladi városrészen, a Kárpáti Kelemen utca és a Csónakázó-tó közelében, családi házas zöldövezeti környezetben, modern luxuslakás kényelmével kínáljuk eladásra ezt 107 m2-es tégla lakást, dupla terasszal, 14 m2-es garázzsal és előtte egy parkolóval. A külön parkolóknál egyedi mérésű elektromos autótöltési lehetőséggel (+ autóbeálló most még vásárolható).

Az ingatlan minőségi anyagokkal és szigeteléssel készül, házközponti fűtésről üzemeltetett egyedi mérésű padlófűtéssel, melyeknek köszönhetően garantált az alacsony fenntartási költség. (Kevesebb az éves fűtési költsége, mint egy fele ekkora panellakásnak.)

A  vételár tartalmazza az extra minőségű gépekkel felszerelt konyhabútort.

Szeretne fényárban úszó otthont? A lakás különleges, mivel mind a négy égtájra tájolt, ezért mindig világos és napfényes. Ezt ugye látni kell.

Dupla teraszának köszönhetően a felkelő nappal reggelizhet, a lenyugvó nappal borozhat.

Ablakai a legmodernebb üvegezéssel készültek, kívül belül extra fóliával, antracit színben. A fényzárásról és a hőszabályozásról távirányítóval működtethető elektromos alumínium redőnyök gondoskodnak, így klímázni sem kell még a legnagyobb kánikulában sem. Természetesen a klíma és a riasztó előkészítés is kialakításra került, így bármikor beépíthető.

A beltéri ajtók egyedileg festettek és automata küszöb beépítésesek.

A teljes világítástechnika kis fogyasztású ledes technológiás.

A lakásban 1 kádas fürdő és 2 wc van. A háztartási munka külön helyiségben végezhető, a konyha mellett. Várható birtokba adás a foglalózástól számított 6 hónap.

Kipróbált, jól bevált 1 éve elkészült lakást kínálunk. Ez nem álom, ez már a valóság. Megfogható, megszagolható, nem csak papíron lévő ígéret.

Figyelem: A lakás könnyedén nappali - amerikai konyha + 4 szobássá alakítható. Amennyiben szeretné, a kivitelezést is megoldjuk, a mellékelt alaprajz alapján.

Az ingatlanhoz tartozik még a beépíthető tetőtér és sok tároló.

 

Bővebb információért, keressen minket bizalommal!

Hívjon most! 20 505 10 25

 

 

copyright © 1997-2021 Bergo Kft.    Minden jog fenntartva.

Készítette: BSS - Bergo Stylist Studio